NYA DATUM! – Hantering utan tvång

Detta är en kurs för dig som vill lära dig att hantera din hund både i vardagen, men också t.ex. hos veterinären utan stress, tvång och dålig stämning. Vi gör om hanteringsmomenten till roliga tricks, där hunden hela tiden har möjlighet att ta paus, be om mer eller stoppa hanteringen helt. Under kursens lopp kommer vi att gå igenom hur du tränar in olika sorters hanteringsmoment, vikten av att hela tiden läsa av din hund och start- och stoppsignaler. Vi kommer bland annat gå igenom moment som kloklippning, bära munkorg, ta på sig halsband/sele och undersöka munnen. 5 tillfällen á 1,5 timme, varav ett teoritillfälle utan hund.
 
Förkunskapskrav: Inga! 
 
Datum och tid:
kl. 10.00-11.30 
16/1 (teori utan hund), 23/1, 30/1, 6/2, 13/2
 
Plats: Hundantagets nya lokaler, Södra Vollsjövägen 170, Vollsjö
 
Vi kommer att vara en liten grupp med max 4 ekipage, och vi kommer under hela kursens lopp hålla avstånd till varandra och varandras hundar i enighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta möjliggör också mer individuell feedback och utveckling.
 
Pris och villkor:
1800 kr inkl moms.
 
 
– Har du en hund som tycker kursmiljö eller andra hundar är svårt – berätta det i kursanmälan så anpassar vi miljön så att ni också kan delta!
 

Anmälan sker via formuläret nedan eller till info@paegentass.se

    Vill du få nyheter från På egen tass?

    Registrera dig och få nyhetsbrev med erbjudanden, exklusiv förtur till kurssläpp, rabatter och hundträningstips!

    Invalid email address
    Du kan avregistrera dig när du vill!