Beteendeutredning

Ibland behöver man hjälp med mer omfattande och komplexa problem som påverkar både hundens och din vardag. Har din hund svårt att koppla av hemma eller skäller den på allt och alla när ni är ute och promenerar? Det kanske är svårt att bjuda hem gäster eller ens lämna hunden ensam hemma för att gå och handla? Eller är din fyrbente kompis rädd för höga ljud och smällar?

Vid bokning av beteendeutredning träffas vi under 4 tillfällen med ca 1-2 veckors mellanrum. Vid första träffen lär jag känna er, er hund och bildar mig en uppfattning om er situation, och därefter får ni ett individuellt utformat träningsprogram som vi tillsammans följer upp med träning och utvärdering under 3 tillfällen. Jag finns tillgänglig för er via mail och telefon för kontinuerlig coachning och stöd under behandlingstiden.

 

Kostnad och villkor:
3000:- inkl. moms för 4 tillfällen.

Vi håller till i Hundantagets lokaler i Vollsjö. Utöver det tillkommer milersättning på 25 kr/mil samt körtidsersättning på 300 kr per påbörjad timme om ni önskar träning utanför Sjöbo (t.ex. hemma hos er). Jag utgår från Betlehemsvägen 99 i Sjöbo.

Avbokning måste ske via mail senast 24h innan bokad tid, annars debiteras full avgift.

Läs gärna de allmänna villkoren innan du anmäler dig!

Anmälan sker via formuläret nedan eller till info@paegentass.se

    Vill du få nyheter från På egen tass?

    Registrera dig och få nyhetsbrev med erbjudanden, exklusiv förtur till kurssläpp, rabatter och hundträningstips!

    Invalid email address
    Du kan avregistrera dig när du vill!