• positive review  Ni vet hur man drömmer om att vara den ultimata ägaren? Anastasia är den ultimata tränaren. Tillgänglig, bollar idéer med en, berömmer en när man gör rätt, fantastisk hand med hunden och väldigt jordnära i sitt sätt att bemöta ägare och djur. Träningsplanerna är alltid genomtänkta och bearbetade. Tipsen likaså.

  Miia Andersson Avatar Miia Andersson
  24 augusti, 2020

  positive review  Anastasia får både hundar och människor att känna sig duktiga och, framför allt, lyckas! Små grupper eller möjlighet till privatträning. Hundarna kommer alltid först vilket är guld värt för oss som har t ex lite osäkra hundar. Kommer fortsätta gå kurser hos På egen tass!

  Sofia Aå Avatar Sofia Aå
  2 maj, 2021
 • positive review  Har precis fått lite rådgivning och bollat tankar kring min hund och jag tyckte att det var en mycket tillmötesgående och hjälpsam människa jag pratade med. Skulle känna mig trygg i att jag skulle få kompetent hjälp om jag skulle boka in ett besök framöver . Tack för hjälpen :)

  Agnes Anna Messina Härdelin Avatar Agnes Anna Messina Härdelin
  7 februari, 2020

  positive review  Mycket bra träning för hund och förare där hunds behov är i centrum.

  Martin Rosdahl Avatar Martin Rosdahl
  2 maj, 2021
 • positive review  Här kan man vara lugn att få den bästa personliga coachning och utrymme att växa. Vi går Boosta din hund nu och min reaktiva hund klarar av det galant tack vare noggrant upplägg och uppgifter som anpassas till oss. ❤️

  Marie Sehlin Avatar Marie Sehlin
  24 november, 2020

  positive review  Går en kurs just nu hos Anastasia och det är så otroligt roligt! Jättego stämning och feedback, både hund och ägare blir så fint uppmuntrade. Hon ser till alla behov och är så fint inkännande. Vi kommer hem trötta men ändå så fyllda av energi och glädje! 10/10!!!😍

  Sing Albertsen Avatar Sing Albertsen
  11 november, 2020
 • positive review  Superhärlig dag med viltspår. Rekommenderas varmt.

  Madelene Thorman Persson Avatar Madelene Thorman Persson
  4 april, 2021

  positive review  Anastasia är otroligt engagerad och duktig. Kan absolut rekommendera att ta hjälp av henne!

  Jenny Möller Avatar Jenny Möller
  21 januari, 2020
 • positive review  Anastasia är väldigt kunnig och pedagogisk. Det känns tryggt och icke-dömande, och anpassat för alla olika förutsättningar. Rekommenderar varmt!

  Julia Pettersson Avatar Julia Pettersson
  18 april, 2021

  positive review  Underbar dag med viltspår i spännande mark och pedagogisk, proffsig, individanpassad instruktör. Rekommenderas varmt! Vi kommer tillbaka 😍

  Cissi Jonsson Avatar Cissi Jonsson
  20 september, 2020
 • positive review  Är så tacksam för att jag hittade Anastasia och “På egen tass”! 😍 Hon har gjort enorm skillnad för vår lilla blygerhund och det är underbart att se lilla Lisen utvecklas och bli allt mer självsäker. 🙏 Anastasia är både oerhört kunnig och proffsig samtidigt som hon är otroligt snäll och trevlig. Hon är en sådan människa man direkt får förtroende för och tycker om. Vi har haft både privatlektioner och gått på kurs hos Anastasia och vi kommer fortsätta med detta för det ger oss så mycket nyttig kunskap plus att vi tycker det är jättekul och det är verkligen helt fantastiskt att se Lisens utveckling sakta men säkert från blygerhund till superhjälte ❤️ Anastasia är guld värd och vi rekommenderar henne verkligen till alla hundägare! Tusen tack Anastasia för allt du gjort och fortfarande gör för oss och Lisen 🥰 Du är bäst!!!

  Gabriella Birgersson Reimer Avatar Gabriella Birgersson Reimer
  16 juni, 2021