• positive review  Vi har gått hanteringskurs och haft online-/privatträning med Anastasia. Hon har varit en riktig klippa! Kunnig, klok och otroligt engagerad. Hanteringskursen har varit guld värd för oss – vi har gått från en hund som knappt ville att vi tog på henne till en som är trygg med i princip allt vi gör. Man fick alltid bra tips och feedback. Missa för all del inte liveträningen! Vi kommer fortsätta ta hjälp av Anastasia närhelst vi behöver!

  Sofie Hagström Avatar Sofie Hagström
  29 september, 2021

  positive review  Superhärlig dag med viltspår. Rekommenderas varmt.

  Madelene Thorman Persson Avatar Madelene Thorman Persson
  4 april, 2021
 • positive review  Ni vet hur man drömmer om att vara den ultimata ägaren? Anastasia är den ultimata tränaren. Tillgänglig, bollar idéer med en, berömmer en när man gör rätt, fantastisk hand med hunden och väldigt jordnära i sitt sätt att bemöta ägare och djur. Träningsplanerna är alltid genomtänkta och bearbetade. Tipsen likaså.

  Miia Andersson Avatar Miia Andersson
  24 augusti, 2020

  positive review  Här kan man vara lugn att få den bästa personliga coachning och utrymme att växa. Vi går Boosta din hund nu och min reaktiva hund klarar av det galant tack vare noggrant upplägg och uppgifter som anpassas till oss. ❤️

  Marie Sehlin Avatar Marie Sehlin
  24 november, 2020
 • positive review  Underbar dag med viltspår i spännande mark och pedagogisk, proffsig, individanpassad instruktör. Rekommenderas varmt! Vi kommer tillbaka 😍

  Cissi Jonsson Avatar Cissi Jonsson
  20 september, 2020

  positive review  Kul, bra och engagerat arrangerat mörkerspår, med fika och feedback!!

  Maria Anderberg Avatar Maria Anderberg
  18 december, 2021
 • positive review  Anastasia får både hundar och människor att känna sig duktiga och, framför allt, lyckas! Små grupper eller möjlighet till privatträning. Hundarna kommer alltid först vilket är guld värt för oss som har t ex lite osäkra hundar. Kommer fortsätta gå kurser hos På egen tass!

  Sofia Aå Avatar Sofia Aå
  2 maj, 2021

  positive review  Mycket bra träning för hund och förare där hunds behov är i centrum.

  Martin Rosdahl Avatar Martin Rosdahl
  2 maj, 2021
 • positive review  Anastasia är otroligt engagerad och duktig. Kan absolut rekommendera att ta hjälp av henne!

  Jenny Möller Avatar Jenny Möller
  21 januari, 2020

  positive review  Viltspårssöndag på okänd mark. Så kul och spännande att prova en annan instruktör och så nyttigt. Kom hem med nya tankar och erfarenheter. Tjejerna (hundarna) älskade det och hade nog gärna fortsatt. Hade hoppats på så lite viltstörning som möjlig men istället gav det värsta boosten till kursen. Vi kommer gärna ut och spårar igen På egen tass 🐾

  Sofia Johansson Avatar Sofia Johansson
  23 november, 2021
 • positive review  Anastasia som driver på egen tass är en fantastisk, flexibel och mycket kunnig hundtränare som ger oss tvåbenta kunskaper och färdigheter för att ge våra hundar ett liv fullt av berikning och positiv träning. Hon ser alla ekipage och ger feedback så man känner sig som värsta proffset i hundträning! 😃 vi går så många kurser vi kan och har aldrig blivit besvikna!

  Tina Bjerström Avatar Tina Bjerström
  31 augusti, 2021

  positive review  Efter avslutad valpkurs med våran 5 månaders labrador kan jag varmt rekommendera På egen tass! Vi har fått massor med tips, idéer övningar och mycket mer! Både vi och våran valp har lärt oss massor! Tack för en jätte bra kurs!

  Joa Löfström Avatar Joa Löfström
  26 september, 2021
 • positive review  Gått privatlektion i viltspår för att få lite extra hjälp och råd för att komma vidare i utvecklingen! superbra och superproffsigt! 👍👍👍👍👍

  Jenny Malmsjö Avatar Jenny Malmsjö
  23 november, 2021

  positive review  Vi gick hanteringskursen online för ett tag sen, och är supernöjda med alla verktyg, tips och feedback vi fått under kursen gång. Anastasia kom med nya synvinklar och hjälpte oss finjustera vår träning under kursen gång – vilket lett till att vi fått resultat i träningen som jag inte ens kunde drömma om innan 😻 gå kurs hos På egen tass, här har vi en galet duktig och inkännande hundtränare!

  Louise Heed Avatar Louise Heed
  21 januari, 2022
 • positive review  Trevligt o proffsigt bemötande! Av både oss o Demo!🐶🥳

  Erik Hülphers Avatar Erik Hülphers
  25 september, 2021

  positive review  Har gått en dags viltspår kurs hos Anastasia fick väldigt bra hjälp med min hund !! kan varm rekommendera henne!!

  Anette Larsson Avatar Anette Larsson
  21 november, 2021
 • positive review  Det är så härligt att gå på kurs för Anastasia. Här får individen plats och träningen anpassas för att passa både hund och förare. Man går ifrån kursen med en peppig känsla och mersmak för att träna hund!

  Sofia Blomqvist Avatar Sofia Blomqvist
  18 september, 2021

  positive review  Anastasia är väldigt kunnig och pedagogisk. Det känns tryggt och icke-dömande, och anpassat för alla olika förutsättningar. Rekommenderar varmt!

  Julia Pettersson Avatar Julia Pettersson
  18 april, 2021
 • positive review  Är så tacksam för att jag hittade Anastasia och “På egen tass”! 😍 Hon har gjort enorm skillnad för vår lilla blygerhund och det är underbart att se lilla Lisen utvecklas och bli allt mer självsäker. 🙏 Anastasia är både oerhört kunnig och proffsig samtidigt som hon är otroligt snäll och trevlig. Hon är en sådan människa man direkt får förtroende för och tycker om. Vi har haft både privatlektioner och gått på kurs hos Anastasia och vi kommer fortsätta med detta för det ger oss så mycket nyttig kunskap plus att vi tycker det är jättekul och det är verkligen helt fantastiskt att se Lisens utveckling sakta men säkert från blygerhund till superhjälte ❤️ Anastasia är guld värd och vi rekommenderar henne verkligen till alla hundägare! Tusen tack Anastasia för allt du gjort och fortfarande gör för oss och Lisen 🥰 Du är bäst!!!

  Gabriella Birgersson Reimer Avatar Gabriella Birgersson Reimer
  16 juni, 2021

  positive review  Går en kurs just nu hos Anastasia och det är så otroligt roligt! Jättego stämning och feedback, både hund och ägare blir så fint uppmuntrade. Hon ser till alla behov och är så fint inkännande. Vi kommer hem trötta men ändå så fyllda av energi och glädje! 10/10!!!😍

  Sing Albertsen Avatar Sing Albertsen
  11 november, 2020