Privatträning

Vill du träna på något specifikt med din hund? Ett eller flera noga planerade och strukturerade träningspass med tips och råd på vägen kan ge fantastiska resultat! Behöver ni hjälp med att t.ex. träna in kloklippning utan tvång, vardagsaktivering, viltspår eller andra specifika träningsmoment? Kanske är du nyfiken på hur du bäst kan jobba med berikning av just din hund? Fyll i kontaktformuläret nedan så noga du kan så återkopplar jag inom kort. Inga förkunskaper krävs, jag anpassar träningen efter era behov och ni får en skräddarsydd träningsplan som jag anpassar till dig och din hund.

 Kostnad och villkor:
500:- inkl. moms för 1 timme.

Vi håller till i Hundantagets lokaler i Vollsjö. Utöver det tillkommer milersättning på 25 kr/mil samt körtidsersättning på 300 kr per påbörjad timme om ni önskar träning utanför Sjöbo (t.ex. hemma hos er). Jag utgår från Betlehemsvägen 99 i Sjöbo.

Nyhet! Numera finns det möjlighet att boka covidanpassad videokonsultation via Google Hangout! Ni får en skräddarsydd träningsplan precis som vid ett fysiskt träningstillfälle.  Skriv i bokningsformuläret om du önskar att genomföra din privatträning via Google Hangout.

Utöver det tillkommer milersättning på 25 kr/mil om ni önskar träning utanför Sjöbo. Jag utgår från Betlehemsvägen 99 i Sjöbo.

Avbokning måste ske via mail senast 24h innan bokad tid, annars debiteras full avgift.

Läs gärna de allmänna villkoren innan du anmäler dig!

Anmälan sker via formuläret nedan eller till info@paegentass.se

    Vill du få nyheter från På egen tass?

    Registrera dig och få nyhetsbrev med erbjudanden, exklusiv förtur till kurssläpp, rabatter och hundträningstips!

    Invalid email address
    Du kan avregistrera dig när du vill!